Actueel
Arcona Capital Nederland N.V.
Werken bij Arcona Capital
Arcona Capital Fund Management B.V.
Arcona Capital Nederland N.V.
Filosofie
Memberships
Klachtenregeling
AC Vastgoed Nederland CV
Contact
Direct naar:
Arcona Property Fund N.V.
MEI-Middle Europe Opportunity Fund N.V.    i.l.
Middle Europe Opportunity Fund II N.V.
Middle Europe Opportunity Fund III N.V.
 
 
Cookies
Disclaimer
Sitemap
Privacy
Nieuwsarchief

Filosofie

Na de omwenteling eind jaren tachtig / begin jaren negentig kwam in Midden Europa een enorme inhaalslag op economisch gebied middels privatisering van het bedrijfsleven op gang. Er waren ontzettend veel investeringsmogelijkheden, maar het geld en de kennis om deze te realiseren ontbrak. Dit vormde de basis voor het ontstaan van Arcona Capital.

Meer dan 15 jaar
Arcona Capital vervult als zodanig al meer dan vijftien jaar een economische intermediair functie tussen de investeringsmogelijkheden enerzijds en de financiële bronnen anderzijds en beschikt over de kennis en kunde deze twee bij elkaar te brengen.

Lokale aanpak
Arcona Capital onderscheidt zich door een sterke lokale aanpak en werkt in Midden Europa als een lokale onderneming, aangestuurd vanuit Nederland. Dit is mogelijk, omdat over een omvangrijk eigen lokaal netwerk wordt beschikt, met ingangen niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook op overheidsniveau.

Lokale partners
Daarnaast werkt Arcona Capital veelal met lokale partners: bedrijven, banken en corporate finance instellingen. Deze partnerships leiden tot win-win situaties voor beide kanten. Het lokale kantorennetwerk met lokale medewerkers zijn de sleutel tot het succesvol opereren in Midden Europa. Voor Arcona Capital betekent dit dat wij onze activiteiten beperken tot die landen in Midden Europa waar wij over een eigen kantorennetwerk beschikken.

 

 

Arcona Property Fund N.V.
  € 11,77 30-06-2023 
MEI-Middle Europe Opportunity Fund N.V. i.l.
  € 0,35 31-12-2022 
Middle Europe Opportunity Fund II N.V.
  € 0,57 30-06-2023 
Middle Europe Opportunity Fund III N.V.
  € 11,79 30-06-2023 
De Entree 55 • NL-1101 BH Amsterdam • T: +31(0)20 82 04 720 • E: info@arconacapital.com