Actueel
Arcona Capital Nederland N.V.
Contact
Direct naar:
Arcona Property Fund N.V.
MEI-Middle Europe Opportunity Fund N.V.    i.l.
Middle Europe Opportunity Fund II N.V.
Middle Europe Opportunity Fund III N.V.
 
 
Cookies
Disclaimer
Sitemap
Privacy
Nieuwsarchief

Nieuwe bestuursleden Arcona Capital Fund Management B.V.

Per 6 oktober zijn Mark van der Laan en Marike Blokland toegetreden tot de directie van Arcona Capital Fund Management B.V. Mark van der Laan wordt financieel directeur en verantwoordelijk voor het financieel beheer van de Arcona Capital Group en de fondsen. Marike Blokland wordt verantwoordelijk voor Compliance en Human Resources.  

Guy Barker: “We zijn zeer verheugd Mark en Marike te mogen verwelkomen in de directie van Arcona Capital Fund Management B.V. Beiden werken reeds enkele jaren nauw samen met het senior management van de pan-Europese organisatie en hebben diepgaande kennis van de complexiteit van de activiteiten van Arcona Capital. Hun brede ervaring en specialistische expertise is een aanvulling op die van de bestaande bestuursleden en zal onze klanten en beheerde fondsen ondersteunen bij het leveren van hoogwaardig beleggingsbeheer.” 

 

Het bestuur van Arcona Capital Fund Management B.V. bestaat nu uit Guy St. J. Barker LLB, drs. Peter H. J. Mars, Mark van der Laan B.Sc en Marike T. H. Blokland BBA. 


« Terug

 

Arcona Property Fund N.V.
  € 12,37 30-09-2022 
MEI-Middle Europe Opportunity Fund N.V. i.l.
  € 0,50 30-06-2016 
Middle Europe Opportunity Fund II N.V.
  € 1,24 30-06-2022 
Middle Europe Opportunity Fund III N.V.
  € 11,03 30-06-2022 
De Entree 55 • NL-1101 BH Amsterdam • T: +31(0)20 82 04 720 • E: info@arconacapital.com